06 - 54381177 info@tegelzettermvh.nl

Vakkundig tegelwerk

Tegen een scherpe prijs

Tegelzet werkzaamheden

Gaat u verbouwen? Of heeft u een nieuw huis aangeschaft? Neem dan snel contact met ons op voor een concurrerende prijs. Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden en zorgen dat u geen zorgen heeft bij het tegelwerk van uw verbouwing.

Ons visitekaartje is kwaliteit gekoppeld aan een hoge snelheid en dat werkt uiteindelijk door in uw portemonnee. Naast het reguliere tegelwerk kunnen wij voor zéér scherpe tarieven ook de tegels leveren. Natuurlijk hoort daar ook advies op maat bij.

Onze werkzaamheden zijn globaal in te delen in de volgende categorieën. Toch komt het erop neer dat wij ons werk vakkundig, flexibel en snel doen.

 

Vloeren tegelen

Dit is onze kracht. Of het nou gaat om huiskamervloeren of badkamers, wij leggen ze in alle soorten en maten. Tot grote tevredenheid van onze klanten klaren wij meestal binnen één dag de klus. Heeft u de vloerverwarming nog niet geregeld? Geen enkel probleem, wij zijn geheel vakkundig in het leggen van tegelvloeren met vloerverwarming.

 

Badkamers tegelen

Natuurlijk komen wij vooral voor het tegelwerk, maar als u geen omkijken wilt hebben naar uw badkamer, nemen wij graag de complete werkzaamheden voor u over. Van het spuitwerk tot het ophangen van uw wc, ons netwerk biedt uitkomst. Voordeel is dat wij dan zeker weten dat alle fases perfect afgewikkeld worden, waardoor elke specialist zijn werk kan doen. Dit voorkomt vertraging en dat scheelt tijd, ergernis en geld.

 

Wij bellen u terug!

6 + 8 =

Of direct contact?

Wij staan u graag persoonlijk te woord

+31(0)6 – 54 38 1177

Vakkundig

Wij zitten al meer dan 20 jaar is het vak. U bent dus verzekerd van vakwerk!

Offerte binnen 48uur

Na ons gratis advies gesprek binnen 48uur een offerte.

Advies op maat

Natuurlijk staan wij u bij met het juiste advies op maat

Tegelzetter nodig?

Bent u op zoek naar een tegelzetter? Neem dan gerust contact met ons op.