06 - 54381177 info@tegelzettermvh.nl

Perfecte Grindvloeren

Onze visie op grindvloeren komt misschien niet altijd naadloos overeen met die van enkele van onze concurrenten. Een top kwaliteit grindvloer begint al ver voordat U de eerste korrel in huis heeft liggen. Tegelzetter MVH blijft zoeken naar de best mogelijke grondstoffen op de markt, de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen bepaald voor een groot deel de kwaliteit van het eind product.

Na het vinden van de beste materialen komt eigenlijk het meest verraderlijke deel, met het secuur afwegen en mengen van het basis materiaal valt of staat de kwaliteit van de uiteindelijke grindvloer. Het mengen van de oplosmiddelvrije epoxyhars moet met grote precisie en gevoel gebeuren. Fouten bij deze handelingen worden vaak pas na langere tijd zichtbaar, slecht mengen resulteert in zwakkere plekken in de grindvloer.

Ook is het mogelijk dat hierdoor vlekken ontstaan in de grindvloer die niet meer te verwijderen zijn. Ook het verdere verwerken/aanbrengen van de grindvloer is een vak apart en gebeurd bij ons met de groots mogelijke precisie. Bij ons word elke vierkante meter van een grindvloer gezien als een stukje van een schilderij, tafelblad of kleedje. Wij streven ernaar om de vloer tot in de kleinste detail perfect te leggen…

 

Welke ondergrond…

Een grindvloer is te plaatsten op elke stabiele en vormvaste ondergrond, welke door Tegelzetter MVH word beoordeeld en voorbehandeld op de juiste manier, zo is een grindvloer te plaatsten op de volgende ondergronden:

  • cementdekvloer
  • gietvloer
  • tegelvloer
  • hout

Gewoon even bellen?

Wij staan u graag persoonlijk te woord

+31(0)6 – 54 38 1177

Vakkundig

Wij zitten al meer dan 20 jaar is het vak. U bent dus verzekerd van vakwerk!

Offerte binnen 48uur

Na ons gratis advies gesprek binnen 48uur een offerte.

Advies op maat

Natuurlijk staan wij u bij met het juiste advies op maat

Grindvloer laten leggen?

Wilt u ook een strakke egale grindvloer? Dat kan! Neem dan gerust contact met ons op.